Kako pravilno negovati kožu tokom jeseni?

Pravilna nega kože zavisi od četiri faktora: tipa kože, starosti osobe, pola i godišnjeg doba. Upravo zato važno je da usled promene vremenskih uslova, prilagođavamo način negovanja svoje kože. Kako je jesen stigla i u naše krajeve, posvetićemo se određenim specifičnostima vezano za negu lica i tela tokom ovog godišnjeg doba.

Vazduh je suvlji

S početkom jeseni vazduh postaje hladniji i suvlji, a pojava vetra nije neuobičajena. Tu promenu svakako prvo oseti vaša koža, te je potrebno da joj pružite dovoljnu hidrataciju. Održavati vlažnost kože bilo je potrebno i tokom leta, ali kada nastupi jesen trebalo bi pojačati hranljive sastojke kroz preparate i pružiti koži dodatne vitamine i minerale, kako bi spremno dočekali zimu. Zato su odlični biološki hijaluron i polivitaminski tretmani, koji vašoj koži obezbeđuju hidratantnost i neophodnan kompleks vitamina.

 

Ispucala koža na rukama

Promene na koži koje nam donosi jesen, prvo se primete na rukama, koje postaju grube i ispucale, a s godinama to je i mesto gde se pojavljuju i prvi znaci starenja. Zbog toga treba posvetiti posebnu pažnju nezi ruku. Posetom kozmetičaru pružite svojim rukama pravi tretman, kako bi one ostale lepe i nežne i tokom hladnijih dana. U salonu “Pretty Woman” pored mnogobrojnih tretmana, postoji mogućnost pripreme preparata za kućnu negu specijalno napravljenih prema potrebama svakog klijenta. Zbog čega je ovu mogućnost odlično iskoristiti upravo sada!

 

Sunce i dalje ima visoko zračenje

 

Iako su se temperature evidentno smanjile u odnosu na letnji period, efekti sučevog zračenja nastaju i kada su dani oblačni. Zato ne treba praviti grešku i prestati s korišćenjem kozmetike koja sadrži zaštitni faktor. Sunčevo zračenje ubrzava starenje kože, ali sada postoje mnogobrojni tretmani kojima se ubrzava stvaranje kolagena i koža postaje zategnutija i svežija. Među njima je trenutno napopularniji tretman dermapen aparatom o kom više možete pročitati ovde.

Biološki hijaluron

Biološki hijaluron

od 3500 din

Polivitaminski tretman

Polivitaminski tretman

od 3500 din

Dermapen tretman

Dermapen tretman

od 5000 din

U specijalizovanom salonu za negu lica i tela “Pretty Woman” svakog dana od 10 do 20 časova možete zakazati tretman

ili besplatan pregled pozivom na

broj 063 519 338.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *