Jednim aparatom do zdrave, mlađe i lepše kože – dermapen

Znamo da se većina žena tokom različitog životnog doba susreće sa problemima koji podrazumevaju širenje pora, ožiljke od akni, strije, celulit, bore, fleke (hiperpigmentacija) i opadanje kose. Savremena tehnologija i medicina nam su nam donele jedinstven aparat koji rešava sve nabrojane probleme – DERMAPEN!

5T3A5553
Kako on funkcioniše?

Dermapen je mikronska olovka koja koristi sterilne jednokratne iglice (12 do 36), koje prodiru vertikalno u kožu. To stvara male mikro kanale u koži i podstiče prirodnu sposobnost kože da se sama izleči i stvara kolagen – protein koji je zaslužan za mekanu, elastičnu i zdravu kožu i usleg čijeg nedostatka se javljaju bore i drugi znakovi starenja kože. Što znači da se koža podmlađuje prirodnim procesom regeneracije.

Koje su prednosti dermapena?

Glavna prednost ovog tretmana je ta što za razliku od laserskih tretmana ne zahteva dug period oporavka i ne prouzrokuje nus pojave. Pored toga, studije su pokazale da su tretmani dermapenom efikasniji od tradiocionalne mikrodermoabrazije, jer raspoložive igle smanjuju rizik od kontaminacije. Dok podesiva dubina igle omogućava tretman koji se prilagođava potrebama klijenata.

Koliko traje tretman i kakav je opravak?

Trajanje tretmana zavisi od regije koja se tretira, tipa kože i vrste problema koji se rešava i može biti od 20 do 50 minuta. Nakon samog tretmana javlja se crvenilo, zatezanje kože i blago peckanje. Ovo je normalna reakcija i posle jednog do dva časa se ublažava, a u roku od 24 do 48 sati potpuno nestaje.

Kako zakazati tretman?U specijalizovanom salonu za negu lica i tela “Pretty Woman” svakog dana od 10 do 20 časova možete zakazati besplatan pregled pozivom na broj 063 519 338. Tada će vam biti objašnjena kompletna procedura i dobićete odogovore na sva vaša pitanja, a cenovnik za tretman dermapenom možete pogledati ovde.
5T3A55199 - Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *